Techniekers gezocht

Schrijf als technieker mee energiegeschiedenis.

Bij ENGIE krijg je als technieker de kans om mee te werken aan een stukje energiegeschiedenis:

•    De verlenging van de kerncentrales Doel 4 en Tihange 3
•    De professionele ontmanteling van onze kerncentrales
•    En veilige, klimaatvriendelijke elektriciteit produceren

Wie bij ons start, werkt mee aan de energietransitie en komt terecht in een unieke omgeving van echte nucleaire professionals!

Wij willen jou!

We zijn op zoek naar gepassioneerde techniekers allerhande: elektriciteit, mechanica, instrumentatie, splijtstofbehandeling, stralingsbescherming, toezicht op installaties, enz.

Heb je die technische passie, is veiligheid voor jou ook dé topprioriteit en wil je daarnaast mee energiegeschiedenis schrijven? Dan willen wij jou!

Wat kan je doen bij ons?

Als technieker werk je in het hart van onze kerncentrales: monitoring en het onderhoud van de installaties, on-site interventies, tests en inspecties, afval- en materiaalbeheer, behandeling van de splijtstof … en nog zoveel meer.
Daarnaast help je de ingenieurs hun ontwerpen en plannen te implementeren en kan je ook een cruciale rol spelen in de ontmanteling van de kerncentrales én in de opleiding van nieuwe nucleaire professionals.

Waar kom je terecht?

Je komt niet terecht in zomaar een bedrijf maar in unieke installaties: kerncentrales. Boeiender dan dat wordt het niet. 

Daarnaast zullen onze teams van échte nucleaire professionals jou met open armen ontvangen en grondig begeleiden in je integratie. Grondige opleidingstrajecten zijn voorzien, een nauwe betrokkenheid van onze managers, sterke ondersteuning door onze ondersteunende diensten. Samen doen we er alles aan om deze nieuwe fase in je loopbaan uniek te maken!

Wat kunnen we jou nog bieden?

We erkennen en belonen jouw expertise met een competitief salaris, aangevuld met tal van voordelen: extralegale verlofdagen bovenop je wettelijke vakantiedagen, diverse premies, maaltijdcheques, jaarlijkse salarisverhoging volgens barema’s van de energiesector, hospitalisatieverzekering en terugbetaling van ambulante medische kosten voor jou en je inwonende gezinsleden, een aanvullend pensioenplan, korting op je jaarlijkse energiefactuur... etc.

Hou je van afwisseling, wil je intern doorgroeien? Ook dat kan binnen ons bedrijf. 
En dat alles terwijl je mee energiegeschiedenis schrijft.

Lees meer

Willem Crochet - Onderhoud Support Civiele techniek

"Ik leer continu bij"

"Ik apprecieer enorm hoeveel ons bedrijf in opleidingen investeert. Continu leer ik bij. We worden ook voorbereid op onze nieuwe activiteiten in het kader van de ontmanteling. Zo kan ik met vertrouwen en kennis mijn job uitvoeren, nu én in de toekomst. En geef toe, waar kan je als technieker in een interessantere omgeving terecht komen dan in een kerncentrale? Aarzel dus niet om te solliciteren. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om je warm te ontvangen.”